Leuk je te zien! Foooble gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren en onze site voor jou gemakkelijker te maken.

Privacy en cookiereglement Foooble

Privacy- en cookiereglement Foooble

 

 

Dit is het privacy- en cookiereglement van Foooble, gevestigd aan de Frankensteeg 10A, 7201 KN te Zutphen en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 08162350.

 

Verwerking persoonsgegevens en doeleinden

Bij gebruikmaking en bezoek van de website www.foooble.com verwerkt Foooble de volgende persoonsgegevens voor de hieronder genoemde doeleinden:

 

  • Bij een bezoek aan onze website worden automatisch de volgende gegevens verzameld: de unieke identificatie en het soort van het door u gebruikte toestel of mobiele apparaat, informatie over computer en verbinding, statistieken betreffende bekeken pagina’s, verkeer van en naar Foooble.com, verwijzende URL en IP-adres en de informatie die wij verzamelen met behulp van cookies. Deze gegevens helpen ons om de belangstelling voor onze website te kunnen meten en het gebruikersgemak van de website te bevorderen.
  • Wanneer u een toernooi op onze website wenst te plaatsen en daarvoor een account aanmaakt, verwerken we uw naam, de naam van de organiserende vereniging, uw e-mailadres, telefoonnummer en eventuele andere persoonsgegevens die u met ons deelt. Dit doen wij om uw verzoek uit te kunnen voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden. Ook worden deze gegevens door ons gedeeld met potentiële deelnemers zodat zij contact kunnen opnemen c.q. zich kunnen inschrijven.
  • Wij gebruiken uw naam en e-mailadres om u, wanneer u hier toestemming voor heeft gegeven, te informeren over de ontwikkelingen op de website, speciale aanbiedingen of over toernooien die bij u in de buurt worden georganiseerd en/of over toernooien waar uw belangstelling naar uitgaat, voor zover u dit aan ons kenbaar heeft gemaakt. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u zich uitschrijven via een link in de betreffende mailing.
  • Als u bij Foooble een plaatsingsverzoek voor een toernooi indient, bewaren wij uw gegevens op een secure server. U kunt een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven zodat uw naam, de naam van uw vereniging, telefoonnummer en e-mailadres niet bij iedere nieuw plaatsingsverzoek hoeft in te vullen.
  • Als u een klacht indient of een vraag stelt, registreren wij uw naam en e-mailadres en eventuele overige (persoons)gegevens die u daarbij kenbaar heeft gemaakt, met het doel uw vraag/klacht te kunnen beantwoorden c.q. in behandeling te nemen.
  • Naar aanleiding van klachten of meldingen kunnen wij informatie verwerken (waaronder persoonsgegevens) over (vermeende) inbreuken op intellectuele eigendomsrechten en/of overig onrechtmatig handelen. Daarnaast kunnen wij overgaan tot het verstrekken van (persoons)gegevens aan derden, zoals rechthebbenden, toezichthouders, Belastingdienst, justitie, politie en andere opsporingsinstanties, indien Foooble daartoe verplicht is op grond van wet- en regelgeving of daartoe aanleiding ziet op grond van dit reglement of Gebruiksvoorwaarden van Foooble.?

 

Opvragen en wijzigen

Wanneer u een account heeft aangemaakt, kunt u uw gegevens zelf aanpassen nadat u bent ingelogd. Daarnaast kunt uw account zelf verwijderen.

 

Voor het raadplegen van uw persoonsgegevens die door ons zijn opgeslagen maar niet zijn in te zien via uw account, kunt u contact met ons opnemen teneinde deze te kunnen inzien. Wij zullen aan dit verzoek voldoen, indien wij daartoe gehouden zijn op grond van de Wbp en binnen een redelijke termijn nadat u ons heeft voorzien van de daartoe benodigde documentatie. 

 

Op grond van de wet kunnen wij u voor een dergelijk verzoek een (wettelijk vastgestelde) vergoeding in rekening brengen. Indien uw gegevens feitelijk onjuist zijn, onvolledig of niet ter zake doen voor de doeleinden waarvoor wij uw gegevens verwerken, dan kunt u ons verzoeken om uw gegevens te wijzigen of te verwijderen. Wij behandelen uw verzoek in overeenstemming met de Wbp.

 

Bewaartermijn

Foooble bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan wettelijk is toegestaan. Wanneer de opslag van persoonsgegevens niet langer noodzakelijk is voor de in deze privacyverklaring beschreven doeleinden, worden deze verwijderd. Dat zal in ieder geval na 1 jaar zijn, tenzij u zich heeft aangemeld voor onze nieuwsbrieven. In dat geval zullen uw gegevens voor dat doel langer worden bewaard. De met de bezoeker samenhangende en uit het gebruik van de website voortvloeiende informatie wordt uitsluitend langer bewaard in een vorm die het niet langer mogelijk maakt de bezoeker te identificeren.

 

Beveiliging

Foooble neemt diverse technische en organisatorische maatregelen (onder andere codering, wachtwoorden, fysieke beveiliging) om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of tegen enige vorm van niet-geautoriseerde toegang, niet-geautoriseerde bekendmaking of anderszins onrechtmatige verwerking. Alle gegevens staan op meerdere servers in beveiligde datacenters die 24 uur, 7 dagen per week bewaakt en gemonitord worden. Alleen een beperkt aantal bevoegde personen hebben toegang tot deze servers welke fysiek op meerdere locaties in Nederland staan. Uw persoonsgegevens zijn versleuteld opgeslagen en onleesbaar voor onbevoegden.

 

De website is beveiligd met een versleutelde verbinding (256-bits SSL – te zien aan het slot-symbool in de browser) om de veiligheid tussen de computer van de bezoeker en de servers van Foooble te waarborgen.

 

De in hiervoor bedoelde maatregelen garanderen, rekening houdend met de stand van de techniek en de kosten van de tenuitvoerlegging, een passend beveiligingsniveau gelet op de risico’s die de verwerking en de aard van de te beschermen persoonsgegevens met zich meebrengen. De maatregelen zijn er mede op gericht onnodige verzameling en verdere verwerking van persoonsgegevens te voorkomen.

 

Cookies

Foooble gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek. Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers. Wij maken op deze website gebruik van first party en third party cookies.

 

First party cookies

First party cookies zoals bijvoorbeeld functionele cookies, zijn cookies die de website zelf installeert en aanspreekt. Deze zijn nodig om de site te laten functioneren en slaan geen persoonlijke of traceerbare gegevens op.

 

Sessie cookies

Wij gebruiken sessie cookies om instellingen en gegevens bij te houden die van toepassing zijn op u, tijdens uw bezoek. Denk daarbij aan taalkeuze en ingevulde formulier waardes. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra u de webbrowser afsluit.

 

Tracking cookies

Wij gebruiken tracking cookies, waarmee uw surfgedrag wordt bijgehouden.

Wij doen dit om u gepersonaliseerde advertenties te kunnen (laten) tonen, mogelijkheden te bieden om bijvoorbeeld toernooien op de website te delen op social media, interesseprofielen op te stellen, aanbevelingen te tonen, marktanalyses te doen, doelgroepen te analyseren en om de navigatie van de website te verbeteren.

 

Deze cookies worden op uw computer geplaatst en wanneer u verder surft, kunnen sommige websites het cookie herkennen en aan u een gepersonaliseerde advertentie tonen.

 

Door de tracking cookies worden de door u bezochte webpagina’s, IP-adressen, cookie-inhoud en referrer-URL opgeslagen en daarnaast de door u gebruikte randapparatuur en instellingen van bepaalde software op uw computer.

 

Third party cookies

Third party cookies zijn cookies van diensten waarvan de site gebruikmaakt. Hieronder vallen ook sommige tracking cookies. In ieder geval maakt Foooble gebruik van de diensten van de hieronder beschreven partijen.

 

Google

Google Analytics. Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Met behulp van Google Analytics-cookies verzamelt Foooble informatie over uw computer, besturingssysteem, browser, de statistieken betreffende bekeken pagina’s van de website, verkeer van en naar de website, geografische locatie, de verwijzende URL en het IP-adres om de belangstelling voor Foooble te kunnen meten en het gebruikersgemak te kunnen bevorderen.?Foooble heeft een  bewerkersovereenkomst gesloten met Google Inc. en Google Analytics conform het advies van de Autoriteit Persoonsgegevens privacyvriendelijk ingesteld. Daarbij heeft Foooble gekozen voor het maskeren van het laatste octet van het IP-adres, de optie ‘ gegevens delen’ uitgezet en maakt Foooble geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies.

 

Google Maps. Onze website maakt gebruik van de dienst Google Maps. Hiermee kan een geografische kaart worden weergegeven op websites. Ook kunnen hiermee routebeschrijvingen worden gemaakt. Bij het gebruik van Google Maps worden verschillende cookies gezet, bijvoorbeeld om het zoom-niveau te onthouden.

 

Social media

Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten of delen (“like” “tweet”, "share") op sociale netwerken als Facebook, Google+ en Twitter. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook, Google+ of Twitter zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Leest u de betreffende privacyverklaringen (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat deze partijen met uw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.

 

Google:                http://www.google.nl/intl/nl/policies/privacy/         

Twitter:                              https://twitter.com/privacy/         

Facebook:           http://www.facebook.com/about/privacy/

 

De informatie die de social media verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door LinkedIn, Twitter, Facebook en Google+ opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

 

Cookievoorkeuren

Bovengenoemde tracking cookies worden alleen geplaatst wanneer u hiervoor toestemming geeft via het venster onderaan deze pagina of door akkoord te gaan met dit reglement op het moment dat u een account aanmaakt of u inschrijft voor onze mailings. Uw keuze met betrekking tot de toestemming voor het plaatsen van cookies, wordt opgeslagen door middel van een cookie, zodat niet bij iedere keer dat u de website bezoekt onze cookiemelding te zien krijgt. Deze cookie wordt 30 dagen bewaard.

 

Zonder cookies kunnen sommige functies van deze website mogelijk minder goed of helemaal niet werken. Cookies kunt u alleen zelf verwijderen, aangezien deze op uw computer opgeslagen zijn. Raadpleeg hiervoor de handleiding van uw browser.

 

Vragen of klachten

Indien u nog vragen mocht hebben over dit Privacy- en cookiereglement van Foooble, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze klantenservice helpt u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. U kunt ons bereiken via info@foooble.com of +31 (0) 575 – 72 81 78.

 

Indien wijziging van dit Privacy- en cookiereglement nodig mocht zijn, dan vindt u op onze website altijd de meest recente versie. Dit reglement is voor het laatst gewijzigd op 11 november 2016.

 

 

Vind de juiste teams voor jouw toernooi
Maak eenvoudig een toernooi aan
Organiseer het toernooi zoals nooit tevoren